top of page
Zoeken

Nieuw Journaal


Als schrijver ontmoet je veel mensen. Je komt ook op plekken waar je 'normaal gesproken' niet zo vaak komt. Zo ging Nathalie Lans op bezoek bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur dat het samen met het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. mogelijk maakt dat achttienplussers met een laag inkomen een financiële vergoeding krijgen om te kunnen sporten.


Een prachtig initiatief, want sport dient meerdere doelen. Het draagt niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar vergroot immers ook je sociale netwerk. En in deze tijd van individualisme zijn er gelukkig meer van dit soort mooie initiatieven die mensen behoeden voor eenzaamheid en isolement.


Zo is Ontmoetingscentrum De Werf sinds jaar en dag een tweede huiskamer voor bewoners uit Schiedam Kethel. Ook hier mocht Nathalie praten met bevlogen vrijwilligers die het verschil maken in onze maatschappij. Lees over deze en nog veel meer mooie ontmoetingen in de januari-editie van het Journaal, (klik hier) de uitgave die FreeLans sinds jaar en dag voor het prachtige Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. mag maken.

11 weergaven

Comentarios


bottom of page